ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Οι τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές της TOP TELECOM HELLAS προσφέρουν ενημερωτικές, χρήσιμες και ψυχαγωγικές υπηρεσίες, όπως και εξελιγμένες και εξειδικευμένες εφαρμογές που διατίθενται σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Μερικές υπηρεσίες της TOP TELECOM HELLAS είναι προσωπικό ωροσκόπιο και αστρολογικές υπηρεσίες, υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες ενημέρωσης κ.α. Η τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τόσο προς στους συνεργάτες όσο και προς στους συνδρομητές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SMS

Η TOP TELECOM HELLAS προσφέρει υπηρεσίες μέσω sms όπως: υπηρεσίες αστρολογίας, γνωριμιών, κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες αποτελεσμάτων κ.α.

Διαθέτει ακόμα κονσόλες για επικοινωνία με συνδρομητές για υπηρεσίες που αφορούν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επικοινωνίας ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και εφαρμογές διαγωνισμών γνώσεων και ψηφοφοριών.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Η TOP TELECOM HELLAS απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και διαφημιστικές εταιρίες και μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων.

Αυτές οι υπηρεσίες αφορούν εφαρμογές CRM και Direct Marketing, Υποστήριξη διαφημιστικής καμπανιάς, ερευνά αγοράς, διαγωνισμούς, εξυπηρέτηση πελατών, ενημέρωση, τεχνική υποστήριξη, τηλεγραμματεία, τηλεπωλήσεις, telemarketing, mobilemarketing κ.α.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Αν επιθυμείται να βάλετε φραγή στο τηλέφωνο σας προς στις υπηρεσίες της TOPTELECOM HELLAS καλέστε στο …………………….

Για να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες ενημέρωσης καλέστε στο ………………………


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CALL CENTER

Η TOP TELECOM HELLAS με τις εξειδικευμένες εφαρμογές λογισμικού και τα συστήματα CRM προσφέρει υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστα, ποιοτικά και αποδοτικά CALL CENTER όπως: αστρολογικές υπηρεσίες, Outbound calling, One to one marketing, ερευνά αγοράς, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσία τηλεγραμματείας, υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Το CALL CENTER της TOPTELECOM HELLAS έχει αποκτήσει Διεθνές Πιστοποιητικό Διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και προσφέρει υπηρεσίες σε εικοσιτετράωρη βάση.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με το δίκτυο οπτικών ινών και τον τερματισμό οπτικών κυκλωμάτων στο Med Nautilus, υπάρχουν οι δυνατότητες αξιόπιστης παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και δυνατότητας παροχής πρόσβασης με κωδικό.

Παρέχεται η δυνατότητα συνεργασίας των διαδικασιών Premium πρόσβασης στο διαδίκτυο με τα συστήματα Premium sms ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εισόδων από τους συνεργάτες της TOP TELECOM HELLAS.

CARD 4U

Η TOP TELECOM HELLAS δημιούργησε την Card 4U μια προπληρωμένη άυλη κάρτα υπηρεσιών προστιθεμένης αξίας που την βρίσκουμε σε πολλά σημεία πώλησης. Οι υπηρεσίες που εμπεριέχει είναι αστρολογικές ερμηνείες live, ζώδια, τηλεπαρέα.